vineri, 2 decembrie 2011

Creativitate pentru atoreni

Tinerii din ATOR Iaşi au participat sâmbătă, 26 noiembrie, la stagiul de formare "Dezvoltarea creativităţii", susţinut de Oana Filip, specialist în comunicare şi formator acreditat de CNFPA.  


Prin această întâlnire s-a urmărit dobândirea şi dezvoltarea anumitor abilităţi şi instrumente de lucru în domeniul creativităţii. Având în vedere proiectele ATOR Iaşi, am considerat că este necesară o abordare creativă în activităţile cu tinerii.


Trainingul de gândire creativă... scurt şi la obiect, clar şi concis, antrenant şi... cu toatea acestea creativ. Ne-a pus mintea şi sentimentele în miscare. Fie că am fost nevoiţi să ne transformam în anotimpuri ori să ieşim din diverse situaţii limită cu ajutorul creativităţii, fie că a trebuit să organizăm conferinţe de presă, fiecare şi-a dat seama că îşi poate antrena şi lărgi spectrul creativ prin diverse tehnici de abordare a problemelor. Parerea mea este că tot ceea ce la prima vedere ni se pare ireal este defapt creativitate. (Diana Prisecaru, membru ATOR Iaşi)


Acest eveniment face parte dintr-o serie de stagii de formare dedicate voluntarilor ATOR Iaşi şi organizate de Departamentul de Resurse Umane şi Formare al Asociaţiei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu